

za 1. leto zvestobe | 29,95 € |
za 10. leto zvestobe | 27,95 € |
za 20. leto zvestobe | 25,95 € |
za 30. leto zvestobe | 23,95 € |
za 40. leto zvestobe | 21,95 € |
za 50. leto zvestobe | 19,95 € |
Kuharska knjiga z okusom po deželi
Nekdanji študent kiparstva, londonski chef in zvezdnik instagrama je postal kmet prve generacije. Strastno se zavzema za kuhanje s sezonskimi živili in samooskrbo. Posnel je tudi serijo TV-oddaj Okus dežele.
Simpatični Roberts, ki se lahko pohavali z več kot milijonom sledilcev na družabnih medijih, je po letu dela v londonski restavraciji zapustil mesto in se preselil na kmetijo. V knjigi je svojo zgodbo združil z imenitnimi recepti, ki jih je razporedil v štiri letne čase. Med jedmi na žlico priporoča testenine s čičeriko in krepko enolončnico iz klobas, za glavno jed teletino z inčuni in rožmarinom in testenine z bučkami, maskarponejem, baziliko in limono. Ob pitah, gratiniranih mojstrovinah in kolačih ponuja tudi nekaj preizkušenih receptov za poobedke, kot sta čokoladna pena z dišečimi opitimi suhimi slivami in bezgova panakota. Prevedla Manja Simonič. Barvne fotografije.
POGLAVJA V KNJIGI:
- Dobrote na krožniku, skuhane z raskavimi rokami med goro opravkov.
- Jedi, na hitro zmetane skupaj, medtem ko po mizi plezajo kozlički.
- Skodele vroče juhe, ki jo pojemo med okopavanjem vrta.
- Pisane solate, v katerih pojejo poletni okusi.
- Skromni obroki, skuhani v mirnejših zimskih dneh.









