<<
prejšnji izdelek
naslednji izdelek
>>
MESO S TRADICIJO IN OKUSOM
Kataloška št.: 61496
Cena 29,00
EUR
Klubska cena: 23,21
EUR
Opis
Podrobnosti
Mnenja in ocene
Za vsak dan in za praznike
Ob klasičnih mesnih jedeh (meso in priloga) nas avtor preseneti tudi z izbranimi recepti, kot so npr. sendvič s pljučno pečenko, goveji burger s salnino, puranja tagliata v štručki, puranji zavitek s porom ...
Knjiga je dopolnjena izdaja kulinarične mojstrovine avtorja Dušana Belšaka. Razdeljena je na poglavja, ki pokrivajo govedino, teletino, svinjino, drobnico in perutnino, ter ponuja širok spekter preprostih receptov za vsak dan in posebnih receptov za praznične priložnosti. Poseben poudarek je namenjen zorjenemu mesu – od kakovosti mesa in zorenja do čiščenja in priprave jedi. S to knjigo boste lahko vsak dan pripravili okusne in tradicionalne mesne jedi, ki bodo navdušile vašo družino in prijatelje. – Barvne fotografije in ilustracije.

162

Trda

210

260

20

slovenski

34

ISBN/EAN:
9789612034788