0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
Klubske novice / Spoštovane članice, spoštovani člani knjižnega kluba!
 

Spoštovane članice, spoštovani člani knjižnega kluba!

 
 

V letu 2021 je sicer že klišejsko voščilo "Pa zdravo in srečno novo leto!" dobilo popolnoma nov, globlji pomen. Srčna želja vseh nas je, da bo predvsem to: zdravja in sreče polno leto, v katerem se bomo lahko brez omejitev družili – ne le z nam ljubimi knjigami – ampak tudi s prijatelji širom Slovenije in morda celo s tistimi, ki živijo onkraj njenih meja.

Do takrat pa so tu naše tolažnice, zaupnice in prijateljice – knjige! Na vašo željo smo ponatisnili tokratno knjigo četrtletja Veliko ilustrirano enciklopedijo Živali, ki vam je do roka za nakup na voljo za le 44,90 €. Ena najboljših in tudi po svetu najbolje prodajanih enciklopedij o živalih nas opozarja na krhko ravnovesje v naravi in nas osuplja z raznovrstnostjo in lepoto živalskega sveta.

Kot naročena za ta čas je tudi knjiga sezone Čuječnost. Njena privlačnost ni le ugodna cena, ampak predvsem njena uporabnost: njen avtor, Robert Križaj, nam z nasveti in vajami namreč ponuja način, kako ponovno vzpostaviti stik s samim seboj, z bližnjimi, z naravo in z bistvom življenja. Ob nakupu s še eno knjigo bo ta izjemni vodnik vaš za le 14,95 €!

V branje iskreno priporočam romane Izginotje Josefa Mengeleja, Več kot brat in triler kriminalko Izginuli svet, romantičnim dušam Muzo za markiza in Vrnitev na otok kamelij.

Ljubitelje angažiranega branja bosta navdušili Oprani možgani in Velesili umetne inteligence. Svetovna uspešnica Osvobojena pa kot resnična življenjska zgodba predstavlja skrito Ameriko, katere paranoidnost in neizobraženost nam vzame sapo.

Med priročniki moram omeniti toplo in upanja polno izpoved slovenskega para Srce bije v dvojini, zanimiv vodnik po prehranjevanju Intervalni post in vizionarsko uporabni priročnik Dom brez odpadkov.

Veseli nas, da je številnim nagradam, ki jih je za svoje delo prejel Feri Lainšček, letos lahko pridružil še častitljivo Prešernovo nagrado za življenjsko delo. Čestitamo, gospod Lainšček in si želimo, da vam bodo muze še dolgo stale ob strani!

Vam vsem, spoštovane članice in dragi člani, pa želim zimo, polno sonca in snega, veselja in dobrega branja!

Gregor Medved, vodja Sveta knjige