0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
Klubske novice / Spoštovane članice, spoštovani člani!
 

Spoštovane članice, spoštovani člani!

 
 

 

S prvim januarjem se je začelo prvo četrtletje jubilejnega leta 2019, v katerem bo Svet knjige praznoval 45-letnico obstoja.

Obletnice in praznovanja so pomembna, zato naj se vam, spoštovane ljubiteljice in ljubitelji knjige, v imenu vašega knjižnega kluba najprej zahvalim za zaupanje in podporo, še posebej pa za vašo zvestobo klubu! Prav vaša zavezanost branju je tisto, zaradi česar so leto za letom številni slovenski bralci deležni klubskih ugodnosti in popustov pri nakupu svetovnih in domačih knjižnih uspešnic, ki nas bogatijo, s katerimi rastemo in širimo svoja obzorja.

Najpomembnejša knjiga, na katero vas želim najprej opozoriti, je knjiga četrtletja velika ilustrirana enciklopedija PRADAVNINA. Veličasten in popoln prikaz življenja na Zemlji od začetkov do vzpona Homo sapiensa vam je v tem četrtletju na voljo za le 39,90 €, pri tem pa boste prihranili kar 90 €!

Ob knjigi sezone Babičina najboljša domača zdravila, ki jo lahko ob nakupu s še eno knjigo, dobite za samo 14,95 €, pa naj izpostavim še eno jubilejno ugodnost: le člani Sveta knjige lahko v prvem četrtletju s kuharico Prihranimo z Jamiejem za le 14,96 € dobite zlata vredne nasvete priljubljenega angleškega kuharja.

Jubilejno leto začenjamo z nagradno križanko, ki bo prinesla lepe nagrade kar 45 izžrebancem!

Vabim vas, da si ogledate novosti zimskega kataloga in izberete knjigo zase, za svoje najdražje, za prijatelje, knjigo, ki jo boste brali s srcem!

Uživajte v branju!

Gregor Medved,       
Vodja Sveta knjige