0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
KNJIGE  /  Priročniki za odrasle  /  Osebna rast / 

NUMEROLOGIJA

 
 
 
NUMEROLOGIJA
NUMEROLOGIJA
ROMANA POGORELČNIK
Kataloška št.: 545681
Cena 22,95 EUR
Klubska cena: 18,35 EUR
Opis
Podrobnosti
Mnenja in ocene
Tvoje ime – tvoja osebnost
V knjigi so predstavljene osnove numerologije ter navodila, kako svoje ime, priimek, datum rojstva in še kaj spremenimo v število. Navedeno je tudi, kaj lahko razberemo iz določenih podatkov in kako jih uporabljati. Sledi numerološka analiza stotih slovenskih imen, moških in ženskih, ter seznam drugih imen z navodilom, kje iskati opis njihovih lastnosti. Poiščite pravo ime za svojega otroka, spoznajte, kako vaše ime vpliva na vaše življenje in odnose, ki jih imate z drugimi, kako lahko s pomočjo numerologije svoje življenje spremenite na bolje!

Avtorica knjige, Romana Pogorelčnik, se z numerologijo zelo uspešno ukvarja že od leta 2001, v knjigi predstavlja analizo več kot 100 imen!

Odkrijte skrivnosti  osebnosti s pomočjo števil!

Iz vsebine knjige:
ANA  je vibracija števila 7 ... govori o duhovnosti in vsem tistem, kar jo dela globoko razmišljujočo in modro. Njen način komunikacije je umirjen, je tudi obzirna poslušalka. Ana ceni prijateljstvo, svoji družini je vdana in zanjo bi storila vse ... (Več v knjigi.)
Planet: Neptun, barva: zelena, bela, rumena, organ: ledvice, srečna številka: 1, 2, 4, 5, 7, 10 ..., ujemanje z imeni: Jaka, Jan, Jože, Lara, Maja, Irena ....

 
StraniStrani
218
 
ŠirinaŠirina
170
 
VišinaVišina
245
 
DebelinaDebelina
20
 
JezikJezik
slovenski
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789610133896
 
Kdor si je ogledal tale izdelek, si je ogledal tudi...