<<
prejšnji izdelek
naslednji izdelek
>>
KRUHARIJE&CUKRNIJE
Kataloška št.: 572826
Cena 24,94
EUR
Klubska cena: 19,95
EUR
Opis
Podrobnosti
Mnenja in ocene
Učitelji peke in slaščičarstva z ljubljanskega Biotehniškega izobraževalnega centra navdih za vrhunske izdelke črpajo v tradiciji in ji dodajajo ščepec sodobnega, obzorje pa si širijo tudi onkraj meja. V knjigi je več kot 100 receptov za raznovrstne kruhe, pekovske izdelke in slaščice. Dan lahko začnete s svežim ajdovčkom z orehi, hrustljavo francosko bageto ali finskim rženim kruhom z luknjo. Pust popestrite še z munkkiji, finskimi krofi. Kalejdoskop slaščic vas bo začaral z blazinicami s sezamom, barvitimi makroni, domačimi snickersi, kockami Emona pa tudi poticami, zamorčkom v srajčki, princes krofi in indijančki, tortami z obilo čokolade ali samimi zdravimi presnimi sestavinami. – Barvne fotografije.
Poglavja v knjigi:
- Kruhi
- Pletenke
- Bagete
- Rogljički
- Flancati
- Piškoti
- Pite
- Zavitki
- Gibanice
- Potice
- Tortice
- Mafini
- Kolači
- Torte
DROBTINICE so pomembne informacije za peko kruha: od izbire moke do mesenja in peke ter podatki o vsebnosti glutena, maščob in vlakn.
NASVETI IN TRIKI kuharskih mojstrov, ki spodbujajo k ustvarjanju!
CUKRČEK - detajli, ki še oplemenitijo okus sladkih peciv in dobrot, kot npr. o praženju semen, različnih količinah svežih in suhih sestavin, testu in posodah ...
Preizkusite nekaj receptov in knjige!
Prelistajte knjigo

212

195

268

25

slovenski

34

ISBN/EAN:
9789612822330
Kdor si je ogledal tale izdelek, si je ogledal tudi...