0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
 
 
 
NOŽ
NOŽ
JO NESBO
Bonus PLUS
Kataloška št.: 586479
Klubska cena: 34,99 EUR
10% Bonus PLUS
Opis
Podrobnosti
Mnenja in ocene
Norveški pisatelj Jo Nesbø (1960) se je proslavil s serijo kriminalk o inšpektorju Harryju Holeju. Romane, ki so se po svetu prodali že v več kot 40 milijonih izvodov in mu prinesli naziv kralja skandinavskih kriminalk, odlikujejo napete in zapletene zgodbe z nepričakovanimi preobrati. Vsaj delno je k uspehu prispeval tudi sam lik Harryja Holeja – sposobni in trmasti, a tudi problematični zapiti policist se bralcu takoj usede v srce.

Harry Hole je na tleh. Rakel – edina ženska, ki jo je kdaj ljubil – ga je nepreklicno postavila pred vrata. Na oselski policiji mu dajo priložnost za nov začetek na oddelku za preiskovanje nerešenih primerov. Harry bi se raje zakopal v primere, povezane s Sveinom Finnejem, serijskim posiljevalcem in morilcem, ki ga je pred leti pomagal spraviti za zapahe. Finne je po prestani kazni spet na svobodi in Harry je prepričan, da se bo vrnil na stara pota. Toda to je šele začetek težav. Harry se nekega jutra zbudi okrvavljenih rok in sploh ne ve, kaj se je dogajalo prejšnjo noč. To pa je šele začetek groze, ki si je ni predstavljal niti v najhujših morah.


***

Mediji o knjigi:

»O tem, kako krvav je roman tokrat, se bodo bralci morali prepričati sami, Nesbo zgolj zagotavlja, da ni tako gnusen kot je bil Leopard.« - Govori.si

»Očitno je Nesbø, po ne ravno uspešnem Macbethu, spet v ubijalski kondiciji.« - Delo 

Prelistajte knjigo

 
PrevajalecPrevajalec
PETRA PIBER
 
VezavaVezava
Italijanska
 
ŠirinaŠirina
151
 
VišinaVišina
208
 
DebelinaDebelina
39
 
JezikJezik
slovenski
 
SerijaSerija
NOŽ
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789610156161
 
Kdor si je ogledal tale izdelek, si je ogledal tudi...