0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
 
 
 
HVALNICA HOJI
HVALNICA HOJI
SHANE O`MARA
Kataloška št.: 59486
Cena 24,99 EUR
Klubska cena: 19,95 EUR
Opis
Podrobnosti
Mnenja in ocene
Pokončna hoja po dveh nogah je spretnost, ki je edinstvena za našo vrsto. Omogočila nam je, da smo se iz Afrike sprehodili vse do Aljaske in Avstralije. Sprostila je naše roke in osvobodila naš um. Ko polagamo stopalo pred stopalo, to le redko počnemo zavedno, še manj pa se zavedamo, kako koristno in blagodejno je to početje za telo in dušo.

Irski nevroznanstvenik dr. Shane O’Mara nas vabi, da se skupaj čudimo tej naši izjemni sposobnosti. Pojasnil nam bo mehaniko hoje, opisal, kako se postavimo na noge, kako se med hojo orientiramo in kako sprostimo dušo, da zleti v višave, ko nas noge nosijo po mestnih ulicah ali gozdnih poteh. Hoja je dobra za naše mišice, kosti in držo. Obnavlja organe in upočasnjuje staranje. Zaradi hoje smo ustvarjalnejši in naše razpoloženje se izboljša. S hojo v skupini, tudi protestno, pa se povezujemo in spreminjamo svet na bolje.

»Hvalnica hoji je dovolj informativna in prepričljiva, da spravi na noge še največjega zapečkarja.« - The New Scientist

»S hojo smo bolj zdravi, srečni in pametni. O’Mara nas o tem ne prepriča le z osebnimi izkušnjami, ampak z znanstvenimi, nepristranskimi dejstvi.« - The Observer

Prelistaj knjigo

    
PrevajalecPrevajalec
ANDREJA BOLTON
 
StraniStrani
264
 
VezavaVezava
Trda
 
ŠirinaŠirina
148
 
VišinaVišina
208
 
DebelinaDebelina
23
 
JezikJezik
slovenski
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789610159049
 
Kdor si je ogledal tale izdelek, si je ogledal tudi...