<<
prejšnji izdelek
naslednji izdelek
>>
SKRIVNOSTI KUHANJA
Kataloška št.: 498337
Cena 39,90
EUR
Klubska cena: 31,90
EUR
Opis
Podrobnosti
Mnenja in ocene
Na voljo nam je vedno večji izbor raznolikega, domačega in tujega sadja in zelenjave, ki jih lahko uporabimo v raznovrstnih jedeh. S to kuharico bodo tapioka, tamarijo, jam, fizalis ali pastinak izgubili eksotični prizvok, poskrbljeno pa je tudi za tiste, ki prisegajo na tradicionalno kuho. Začetniki se bodo naučili pripraviti čebulno in bešamelno omako, skuhati marmelado in speči rulado ali črni gozdiček. Skoraj na vsaki strani te z nasveti in recepti bogate knjige vas bo pričakala čudovita barvna fotografija slastnih jedi, predstavitev sestavin s praktičnimi nasveti za nakup, pripravo, kuhanje in shranjevanje - za piko na i pa še preizkušen recept. Barvne fotografije.
- Več kot 350 receptov in 175 podrobno opisanih tehnik
- Sestavine in vprašanja, urejena po abecedi
- Zanesljiv priročnik, ki vam bo razkril male in velike skrivnosti izkušenih kuharskih mojstrov
Iz vsebine:
- vprašanja in odgovori o živilih in tehnikah kuhanja od A do Ž
- 350 receptov, namigi in nasveti
- okrog 1000 podrobnih navodil s slikami
- eksotično sadje
- hitra kuhinja za goste
- klobase in šunke
- praznične torte
- zavojček s kosilom
- zelišča
Odgovori na pomembna vprašanja o živlih in kuhi na enem mestu
* meso na kose narežemo prečno na vlakna, da pri kuhanju ne raspade
* navadno maslo lahko v hladilniku hranimo več tednov, zeliščno le 2 dni
* preprosto in poceni lahko jogurt naredimo tudi sami - v navadni termovki
* zrnato čokolado med topljenjem zgladimo z raztopljeno kokosovo mastjo
* stejke vedno posolimo šele po pečenju in pustimo 1 -2 min, da se sok porazdeli
Strani
352
Vezava
Trda
Širina
216 mm
Višina
282 mm
Debelina
25 mm
Jezik
slovenski
ISBN/EAN:
9789610104308
Kdor si je ogledal tale izdelek, si je ogledal tudi...