0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
KNJIGE  /  Priročniki za odrasle  /  Osebna rast / 

VELIKA SANJSKA KNJIGA

 
 
 
VELIKA SANJSKA KNJIGA
VELIKA SANJSKA KNJIGA
PAMELA BALL
Kataloška št.: 550806
Cena 32,96 EUR
Klubska cena: 26,36 EUR
Opis
Podrobnosti
Mnenja in ocene
Spoznajte pomen svojih sanj

Velika sanjska knjiga vas bo vodila po zgodovini razlage sanj, od šamanstva do Junga, po njihovih raznolikih pomenskih ravneh, razlagah in načinih, s katerimi boste spoznavali svojo osebnost in pomen sanj, ne da bi potrebovali posebno znanje s tega področja. Jedro knjige je obsežen slovar, urejen po abecednem redu, ki vam bo pomagal odkrivati, kaj podobe, simboli in dogodki iz sanj pomenijo v resnici in kaj sporočajo sanjajočemu. Avtorica, ki se že 30 let poklicno ukvarja z razlago sanj in duhovnim vodenjem, na razumljiv način razlaga, kako razumeti sanje in si s temi spoznanji izboljšati življenje! – Prevedel Niki Neubauer. Črno-bele risbe in fotografije.
 
Poglavja v knjigi:
  • Jezik in vrste sanj
  • Spanje in sanjanje
  • Kako ustvarjalno sanjati
  • Razlage simbolov in sanjskih podob od A do Ž
Odličen priročnik, ki vam v današnjem svetu naglice prinaša priložnost, da si razložite sanje in jih na ustvarjalen način uporabite, ko ste budni!
 
DEŽ
lahko označuje solze in sproščanje nakopičenih čustev. Če smo že nekaj časa potrti, nam te sanje sporočajo, da je čas, da se otresemo teh občutij. Dež jih lahko v resnici in simbolno - odplakne in nas osveži ...

METULJ
v sanjah ali meditaciji predstavlja nesmrtnost in svobodo duše; duši ni treba, da je ujeta v stvarnem telesu. Toda psihološko lahko metulj nakazuje tudi pomanjkanje sposobnosti, da se ustalimo ali lotimo dolgotrajne naloge. Na praktični ravni metulj v sanjah predstavlja radoživost in prostost.

HARFA
Sanje o harfi nakazujejo, da moramo v življenju najti prave vibracije, da bomo ustvarili harmonijo ...

IGRALNE KARTE
v sanjah opozarjajo na našo sposobnost, da se odpremo priložnosti ali da sprejmemo tveganje.
Karte imajo lahko v sanjah pomen glede na številko, barvo ali podobo. Kara predstavlja materialno bogastvo, pik spor, težave in ovire. Križ predstavlja akcijo, delo in inteligenco, kralj človeški uspeh in sposobnost. Fant predstavlja vihravost, ustvarjalnost in adolescentno energijo.

LASJE
predstavljajo moč in čilost: če si jih v sanjah češemo, poskušamo razrešiti določen odnos. Če si jih damo postriči, poskušamo ustvariti red v svojem življenju ...

Prelistajte knjigo

 
 
                    
StraniStrani
424
 
ŠirinaŠirina
170
 
VišinaVišina
247
 
DebelinaDebelina
36
 
JezikJezik
slovenski
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789610135197
 
Kdor si je ogledal tale izdelek, si je ogledal tudi...