0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
KNJIGE  /  Priročniki za odrasle  /  Za izletnike in popotnike / 

S KOLESOM PO SLOVENIJI

 
 
 
S KOLESOM PO SLOVENIJI
S KOLESOM PO SLOVENIJI
SEBASTJAN VEHAR
Kataloška št.: 551663
Cena 29,95 EUR
Klubska cena: 23,95 EUR
Opis
Podrobnosti
Mnenja in ocene
Z avtorjem na kolesu spoznavamo Slovenijo v več kot petdesetih lahkih do srednje težkih, večinoma enodnevnih izletih, primernih tako za odrasle posameznike kot tudi za družine. Izlete si lahko prilagodimo po svojih sposobnostih in možnostih, lahko jih odpeljemo v eni ali več etapah. Izleti so večinoma krožni, kar pomeni, da se pri večini vrnemo na izhodišče.
Vsak izlet zajema opis poti z zemljevidom, opis glavnih krajev ob poti, turistične značilnosti in kulturne znamenitosti ob poti ter vse potrebne splošne informacije in napotke za varno pot.

50 nazornih zemljevidov z orisi tur vam bo v veliko pomoč pri načrtovanju izletov in dostopanju do izhodišč. Pomembne telefonske številke in kontakti ter spletne strani posameznih ustanov in turistično-informativnih centrov vam bodo pomagale, da si boste lahko že predhodno organizirali posamezne oglede.

Sebastjan Vehar, avtor novega Kolesarskega vodnika po Sloveniji, je eden tistih navdušenih kolesarjev, ki mu kolo pomeni zares pravi način aktivnega preživljanja prostega časa. Obenem je tudi navdušen popotnik in fotograf, že vrsto let pa sodeluje tudi pri reviji Gea.              
StraniStrani
272
 
ŠirinaŠirina
165
 
VišinaVišina
246
 
DebelinaDebelina
20
 
JezikJezik
slovenski
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789610135449
 
Kdor si je ogledal tale izdelek, si je ogledal tudi...