0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
KNJIGE  /  Priročniki za odrasle  /  Vrt, cvetje in narava / 

EKOLOŠKO VRTNARJENJE ZA VSAKOGAR

 
 
 
EKOLOŠKO VRTNARJENJE ZA VSAKOGAR
EKOLOŠKO VRTNARJENJE ZA VSAKOGAR
JERNEJA JOŠAR
Kataloška št.: 553958
Cena 27,96 EUR
Klubska cena: 22,35 EUR
Opis
Podrobnosti
Mnenja in ocene
»Ekološki vrt, ki upošteva pravila in zakonitosti narave, uspeva skoraj sam. Tak vrt ni obveznost, ampak košček raja.« Jerneja Jošar

V priročniku, ki je celovit popis avtoričinega znanja in védenja, boste našli z več kot 200 fotografijami ilustrirane izčrpne zapise in nasvete o: ekološkem vrtnarjenju, načrtovanju in ureditvi zelenjavnega vrta, izboru semen, pripravi sadilnih mest in sadik, času setve posameznih najpogostejših zelenjadnic, naravnem preprečevanju bolezni in zatiranju najpogostejših škodljivcev, idejah in priporočilih za predelavo in shranjevanje najpogostejših zelenjadnic, sadju in cvetlicah na zelenjavnem vrtu.

Jerneja Jošar je po poklicu agronomka. Svoj košček raja, kot pravi, je pred nekaj leti našla v Ljubljani, kjer v vrtnem centru, v katerem neizmerno uživa, ureja ekološki zelenjavni vrt in skrbi za ekološki prodajni program, kot so semena, sadike in še marsikaj. Svoje znanje in pridobljene izkušnje rada deli z drugimi. Prireja delavnice in predavanja, piše članke in že vrsto let ureja in načrtuje zasaditve vrtov in balkonov.

Preberite intervju>>>

Prelistajte knjigo

 
 
           
ŠirinaŠirina
205
 
VišinaVišina
266
 
DebelinaDebelina
18
 
JezikJezik
slovenski
 
Stran v kataloguStran v katalogu
51
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789610136057
 
Kdor si je ogledal tale izdelek, si je ogledal tudi...