0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
 
 
 
LEDENI ZMAJ
LEDENI ZMAJ
R.R. MARTIN GEORGE
Kataloška št.: 562389
Cena 19,95 EUR
Klubska cena: 15,95 EUR
Opis
Podrobnosti
Mnenja in ocene
Lirična pripoved avtorja Pesmi ledu in ognja

Adara je otrok zime. Ne ve, kdaj je prvič videla ledenega zmaja, ki se ga bojijo vsi ljudje. Zdi se, da je od nekdaj del njenega življenja. Ko dopolni četrto leto, se ga dotakne, ko dopolni peto, prvič sedi na njegovem širokem, hladnem hrbtu. Nekega poletnega dne, ko teče njeno sedmo leto in po deželi pustoši vojna, se z neba nad njenim domom spustijo ognjeni zmaji. Le otrok zime in ledeni zmaj bi lahko rešila domače pred dokončnim uničenjem – jima bo uspelo? Ilustriral Luis Royo. Prevedla Urša Vogrinc Javoršek.

Prelistajte knjigo:

   


Boštjan Gorenc Pižama priporoča!
 
Brezčasna povest Georgea R. R. Martina o prijateljstvu, odmaknjenosti in pogumu. Adara je hladna in vase zaprta sedemletnica, ki resnično zaživi šele pozimi v družbi ledenega zmaja, ki jo obiskuje že tri leta. Dežela trpi v krempljih vojne, in ko njihovo kmetijo napadejo sovražni jezdeci zmajev, lahko pomaga samo ona. Melanholična pripoved te posrka vase in ti v slovo srce napolni s prijetno toplino.

Če vas otroci sprašujejo, kaj je tista Igra prestolov, ki jo gledate, ko gredo oni spat, je končno tu Martinova knjiga, primerna tudi zanje. 
IlustratorIlustrator
ROYO LUIS
 
PrevajalecPrevajalec
VOGRINC JAVORŠEK URŠA
 
StraniStrani
220
 
VezavaVezava
KARTON
 
ŠirinaŠirina
148
 
VišinaVišina
208
 
DebelinaDebelina
12
 
ZbirkaZbirka
PISANICE
 
Stran v kataloguStran v katalogu
28
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789610140528
 
Kdor si je ogledal tale izdelek, si je ogledal tudi...