0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
KNJIGE  /  Priročniki za odrasle  /  Osebna rast / 

VAS J**E EGO?

 
 
 
VAS J**E EGO?
VAS J**E EGO?
INGRID DIVKOVIĆ
Kataloška št.: 571240
Cena 19,95 EUR
Klubska cena: 15,95 EUR
Opis
Podrobnosti
Mnenja in ocene

Knjiga priljubljene mlade hrvaške avtorice Ingrid Divković je na Hrvašem in pri nas dvignila veliko prahu in dala misliti. S pretanjeno in neposredno napisano knjigo, je avtorica želela pokazati na nevidnega, a močnega sovražnika vseh nas – gospoda Ega, kot mu pravi sama, da bi ga ozavestili in se ga rešili. Skozi svojo zgodbo in s primeri iz svoje neposredne okolice se spoprime z odraščanjem in iskanjem prave življenjske poti, ki pa je najpogosteje vse prej kot ravna in polna ovir ... – Prevedla Damjana Bakarić.

Ingrid Divković je 32-letna profesorica hrvaškega jezika, književnosti in filozofije, kot novinarka in voditeljica je delala na televiziji, zdaj je predvsem pisateljica in aktivna blogerka.

 


»Ko sem začela pisati to knjigo, sem bila v nekakšnem sproščujočem, avtogenem stanju. Takšno stanje se ni zgodilo naenkrat in brez moje vednosti. Morala sem čez kopno nemira, da bi pristala na obali varnosti. No, ko so se strani polnile, sem v sebi vse bolj in bolj čutila olajšanje. ... Pozornost sem posvetila čustvom, ki se pojavljajo pri omembi nekaterih likov. Ko sem pisala o njih, sem prešla skozi svojevrstno katarzo. Ni lahko poslušati zunanjega hrupa, hrupa sveta, in prisluškovati vulkanom, ki se skrivajo v tebi. Vsaka oseba, vsak dogodek, vsak nemir – so bili del Neznanega. Tistega dne, ko sem se soočila s tem Neznanim, ko sem dovolila svoji glavi, svojemu egu, da popusti pred misterijem Ljubezni, sem vedela, da je pred menoj čudovito potovanje. In bilo je. Še zmeraj je.«
Prelistajte knjigo

    
StraniStrani
210
 
ŠirinaŠirina
146
 
VišinaVišina
205
 
DebelinaDebelina
17
 
JezikJezik
slovenski
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789610146902
 
Kdor si je ogledal tale izdelek, si je ogledal tudi...