Info
Oddelki
0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
KNJIGE  /  Knjige za mladino in otroke  /  Za otroke / 

KAJ SE KOMU SANJA

 
 
 
KAJ SE KOMU SANJA
KAJ SE KOMU SANJA
POLONCA KOVAČ
Kataloška št.: 572875
Cena 39,90 EUR
Klubska cena: 31,90 EUR
Opis
Podrobnosti
Mnenja in ocene
Prikupne zgodbe, ki bodo vaše otroke spremljale celo otroštvo!

Zbrika izbranih zgodb Polonce Kovač, ene naših najbolj znanih pisateljic, prinaša preprosta, a prikupna besedila za malčke, zabavne prigode za mlajše šolarje in zgodbe, ki nagovarjajo odraščajoče najstnike. Otrokom in staršem bo prirasla k srcu z izjemno vedrino, optimizmom in humorjem, ki jih avtorica spretno primeša k besedilom. Junaki v njih - naj gre za deklice ali dečke, za kužke, pingvine, krokodile ali pa smučke, pelerine in podobne reči - živijo svoje življenje, rešujejo težave, se jočejo, se smejejo in seveda tudi - sanjajo! Barvne in črno-bele ilustracije različnih avtorjev.

Polonca Kovač je za svoje ustvarjanje leta 2009 prejela Levstikovo nagrado za življenjsko delo.
  • več kot 80 zgodb za otroke vseh starosti (Kaj se komu sanja, Pet kužkov išče pravega, Jakec in stric hladilnik, Zverinice za večne poti, Težave in sporočila psička Pafija, Zelišča male čarovnice, Gorski vrt, za vse odprt, Urške so brez napake, Špelce in obilica drugih zgodb)
  • več kot 150 ilustracij znanih slovenskih ilustratorjev (Marjanca Jemec Božič, Jelka Godec Schmidt, Ančka Gošnik Godec, Marjan Manček, Aco Mavec ...)


V zgodbah iz zbirke Kaj se komu sanja bodo vaši otroci našli številna dragocena sporočila:

POGUMNO RAZISKUJ SVET
Je že tako, da je slej ko prej treba raziskati še kaj drugega kot samo domače dvorišče. "Tu ni kaj storiti," je rekla jazbečarska mamica. "Če si otrok tako želi v svet, naj gre in si ga ogleda."
(Pet kužkov išče pravega)

PRISLUHNE DRUGEMU
Kaj se sanja Petru, kužku Mufiju, Petrovi pelerini? Vsakemu se sanja nekaj drugega, enemu kaj lepega, drugemu kaj ne tako lepega. Pomembno pa je, da se o svojih sanjah pogovarjamo.
(Kaj se komu sanja)

ŠIRI SVOJ OBZORJA
Ko klepetajo krokodili in putke, se sliši marsikaj zanimivega o vesolju, pa o možganih in še čem. Ker krokodili in putke vedo, da je treba možgančke kravžljati, čim več brati in čem več raziskovati.
(Vesoljsko jajce ali 1 + 1 = 5)

Prelistajte knjigo:

     

Sredi Zelene doline stoji hiša, sredi hiše je soba in tam sredi svojih igrač spi Peter in sanja. Včasih so sanje lepe, včasih pa tudi ne in prav tako vse stvari v sobi sanjajo včasih kaj lepega, včasih pa kaj grdega.

StraniStrani
408
 
ŠirinaŠirina
210
 
VišinaVišina
260
 
DebelinaDebelina
35
 
JezikJezik
slovenski
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789610145431
 
Kdor si je ogledal tale izdelek, si je ogledal tudi...