0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
KNJIGE  /  Književnost  /  Ljubezenski romani / 

HUDIČ IN SKUŠNJAVKA

 
 
 
HUDIČ IN SKUŠNJAVKA
HUDIČ IN SKUŠNJAVKA
SARAH MACLEAN
Kataloška št.: 587469
Cena 34,99 EUR
Klubska cena: 27,95 EUR
Opis
Podrobnosti
Mnenja in ocene
Lady Felicity Faircloth so po nesrečnem pripetljaju zapustili najožji prijatelji, njen brat dvojček pa svoji 27-letni sestri, ki že velja za staro devico, na vso moč išče dobro partijo. Ko se Felicity zlaže, da je sama ujela najbolj zaželenega samca – vojvodo Marwiškega – ji pri tem, da bi se z njim še zares poročila, pomaga skrivnostni neznanec. Felicity sprejme dogovor s hudičem, kot je tudi ime postavnemu in seksi Devilu. Vendar Felicity ne ve, da je Devil polbrat vojvode Marwiškega in da se na smrt sovražita. Le zakaj ji je ponudil svojo pomoč? Prevedla Katja Jeraj Valentinčič.

Večkrat nagrajena pisateljica Sarah MacLean -je odraščala na Rhode Islandu, obsedeno brala zgodovinske romance in obžalovala, da se je rodila nekaj stoletij prepozno, da bi jo slovesno uvedli v družbo. Svojo ljubezen do odkrivanja in raziskovanja zgodovine je kronala z diplomo iz zgodovine in kulturne antropologije, nato pa se je preselila v New York, kjer je izdala svoj prvi roman.

Srajce ni imel več. Felicity so se osušila usta, ko je izginil nazaj v spalnico. Dolge minute je strmela v prazno odprtino vrat, potem je zaslišala tresk, ko so padli na tla njegovi škornji, in nazadnje pljusk, ko je zlezel v kad. V prazni dnevni sobi je zmajala z glavo. Kaj se dogaja?
Zaklical je: »Lady Felicity, boste vpili od tam? Ali boste prišli sem?«
Prišla tja?
Zadržala se je. Ni zahtevala, naj pojasni, odločila se je, vedoč, da se bo s tem izpostavila kot jagnje klavcu. »Prihajam.«
Ne, ne kot jagnje h klavcu.
Kot vešča k plamenu.

 

PrevajalecPrevajalec
KATJA JERAJ VALENTINČIČ
 
StraniStrani
421
 
VezavaVezava
Italijanska
 
ŠirinaŠirina
150
 
VišinaVišina
208
 
DebelinaDebelina
33
 
JezikJezik
slovenski
 
Stran v kataloguStran v katalogu
18
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789610154600
 
Kdor si je ogledal tale izdelek, si je ogledal tudi...