Info
Oddelki
0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
 
 
 
VELIKI UMI: EINSTEIN
VELIKI UMI: EINSTEIN
WALTER ISAACSON
Novost
Kataloška št.: 59888
Cena 24,99 EUR
Klubska cena: 19,95 EUR
Opis
Podrobnosti
Mnenja in ocene
Poljudno pisana in slikovno bogata biografija Einstein prinaša izjemen vpogled v zasebno in poklicno pot enega najslavnejših in najbolj nenavadnih učenjakov vseh časov, briljantnega fizika in matematika. Človeštvu je zapustil prelomne ugotovitve o lastnostih prostora in časa, splošno teorijo relativnosti ter slovito enačbo E = mc2.

Lik genija značilno skuštranih belih las je postal ne le ključna osebnost v svetovni znanosti, temveč tudi priljubljen del kulture vsakdanjega življenja. Veliki mislec je prejel mnoga priznanja, med njimi Nobelovo nagrado, Copleyjevo medaljo in Franklinovo odličje. Bogato dokumentarno gradivo sestavljajo številne fotografije, zemljevidi, dokumenti, risbe in ilustracije.

Biografija Einsten je izšla v zbirki Veliki umi, ki predstavlja največje znanstvenike, izumitelje, raziskovalce, učenjake ter inovatorje v zgodovini človeštva. V številnih podrobnostih in manj znanih dejstvih iz njihovih osupljivih življenjepisov v besedi in sliki spoznamo, kako so genialni misleci prispevali k razvoju znanosti ter oblikovali svet, kakršnega poznamo danes. 

Prelistajte knjigo

         
StraniStrani
160
 
VezavaVezava
Italijanska
 
ŠirinaŠirina
189
 
VišinaVišina
244
 
DebelinaDebelina
13
 
JezikJezik
slovenski
 
Stran v kataloguStran v katalogu
27
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789610163039
 
Kdor si je ogledal tale izdelek, si je ogledal tudi...