0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
BONUS PLUS  /  Novosti z bonusom / 

IZBRANE PLANINSKE POTI

 
 
 
IZBRANE PLANINSKE POTI
IZBRANE PLANINSKE POTI
EVAMARIA WECKER
Bonus PLUS
Kataloška št.: 60662
Klubska cena: 29,99 EUR
10% Bonus PLUS
Opis
Podrobnosti
Mnenja in ocene
Priročen in uporaben vodnik po 53 izbranih planinskih poteh po vsej Sloveniji. Vsebuje številne posebnosti in skrivne namige, namenjen pa je tako telesno vzdržljivejšim planincem kot rekreativnim pohodnikom, ki v gorah iščejo predvsem sprostitev in stik z naravo.

Skrivni namigi, manj znani konci, dodatne poti

Bogat izbor planinskih tur sega od Alp na severu, Slovenskih goric na vzhodu, Posavskega hribovja in gričevja na Dolenjskem vse do Notranjske in Jadranskega morja. Opisi vključujejo namige o različnih možnostih dostopa in ponujajo številne različice pohodov s podrobnimi opisi tur, dodanimi zemljevidi in privlačnimi fotografijami. Izbor obsega tako klasične planinske poti kot skrivne namige in izlete v manj znane konce Slovenije ter pohode skozi čudovit kraški svet in po slovenski obali.

Na prav vsaki poti vas čaka posebnost

Vodnik vsebuje pester izbor pohodov za vse okuse in vsako priložnost. Kot pravi avtorica vodnika, imajo vsi pohodi nekaj skupnega: »čudovit potek poti in posebnosti ob poti. To je bodisi enkraten razgled bodisi nešteto ali zanimiva plezalna doživetja ob jeklenici, ozka soteska, kristalno jasna reka ali bučen slap, edinstvena kraška jama ali slikovito gorsko jezero.«

Vsebuje številne praktične informacije

Priročniku so dodani GPS-podatki za lažji dostop. Na koncu je priročna preglednica s številnimi praktičnimi informacijami za lažjo izbiro (na katere izlete je mogoče vzeti s sabo otroke, možnosti za prenočevanje in okrepčilo, javni prevoz, dolžina v urah, višinska razlika, zahtevnost …).  

Prelistaje knjigo

PrevajalecPrevajalec
LYDIA FRECE
 
StraniStrani
208
 
VezavaVezava
Integralna
 
ŠirinaŠirina
168
 
VišinaVišina
245
 
DebelinaDebelina
17
 
JezikJezik
slovenski
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789610168645
 
Kdor si je ogledal tale izdelek, si je ogledal tudi...