
Odkrijte umetnost fermentacije!
Odkrijte skrivnosti fermentacije – najbolj naravne in zdravju prijazne metode kisanja živil. Knjiga vas bo popeljala v svet bogatih okusov, ki ne le izboljšajo prebavo, temveč tudi krepijo črevesno floro, povečujejo vsebnost vitaminov in oskrbijo telo z dragocenimi encimi. V priročniku boste našli preizkušene recepte za fermentacijo – od klasičnih vložnin do eksotičnih okusov, vključno s tradicionalnim korejskim kimčijem. Poleg tega knjiga ponuja inovativne ideje za predelavo in trženje fermentiranih izdelkov, kar bo navdušilo tako ljubitelje domače shrambe kot tudi podjetnike v kulinaričnem svetu. – Barvne fotografije. Prevedla Ana Inkret.
Poglavja v knjigi
- Od kislega zelja do vloženih kumaric
- Izbrane začimbe, omake in kisi
- Najboljše iz soje
- Krepčilni shranki
- Pikantni shranki
- Trajni kruh in pecivo






