0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
KNJIGE  /  Knjige za mladino in otroke  /  Za otroke / 

MOJA KNJIGA O PSIČKIH S PLAKATI

 
 
 
MOJA KNJIGA O PSIČKIH S PLAKATI
MOJA KNJIGA O PSIČKIH S PLAKATI
SAL EMMA
Kataloška št.: 514075
Cena 11,95 EUR
Klubska cena: 9,55 EUR
Opis
Podrobnosti
Mnenja in ocene
V Moji knjigi o psičkih so čudoviti barvni plakati, poleg njih pa še risbe, ki jih otroci lahko pobarvajo. V besedilu boste našli veliko zanimivosti o psih, ki so prikazani v knjigi. Tu vam predstavljamo še nekaj načinov, kako lahko otroka spodbujate pri zabavnem učenju.

- Skupaj jo prebirajte. Na glas berite iz knjige in se pogovarjajte o psičkih na slikah. To bo otroku pomagalo razvijati veščino poslušanja in domišljijo.
- Naredite knjigo osebno. Spodbujajte otroka, naj pri barvanju risb v knjigi vedno preizkuša kaj novega. To bo izboljšalo njegovo sposobnost za izražanje in kritično razmišljanje.
- Ponudite več možnosti. Priskrbite otroku različne pripomočke: voščenke, flomastre, barvice, nalepke. Ustvarjanje z njimi razvija veščine, potrebne pri branju in pisanju.
- Pogovarjajte se. Otrok naj vam pripoveduje o tem, kaj je ustvaril. To bo zanj odlična priložnost za socializacijo, hkrati pa vaja v ustnem izražanju.

Možnosti je še veliko
• Ponudite otroku dodatno gradivo, npr. riž, testenine, fižol. Naj jih lepi na risbe, da bodo postale reliefne in mozaične.
• Obogatite risbe še z drugimi sestavinami, ki bodo pomagale razvijati tip. Potem ko otrok risbe pobarva z navadnimi ali prstnimi barvami, naj nanje nalepi še prejo, krpice, bleščice ali nalepke.
• Naučite otroka uporabljati gospodinjske predmete kot umetniške pripomočke. Naj barva s kosmi vate in gobicami ali pa na risbe piha barve s slamicami za pitje.

Kaj vse še lahko počnete
• Večji otroci naj posnamejo svoje fotografije, nato pa jih prerišejo in pobarvajo.
• Pojdite v park, v trgovino s hišnimi ljubljenčki in na srečanja lastnikov psov ter se pogovarjajte o tem, kar ste videli in slišali.
• O psih se naučite še več v knjižnici, na spletu ali z gledanjem televizijskih naravoslovnih oddaj.
• Obiskujte pasje razstave in druge prireditve. Ne pozabite vzeti s seboj risalnega bloka!  
IlustratorIlustrator
PERNA JESS,JUSTIS CARLEE
 
PrevajalecPrevajalec
GOGALA BRINA
 
StraniStrani
50
 
VezavaVezava
KARTON
 
ŠirinaŠirina
242 mm
 
VišinaVišina
330 mm
 
DebelinaDebelina
6 mm
 
ZbirkaZbirka
IZVEN-POLJUDNA ZA OTROKE
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789610116950
 
Ne prezrite...
 
Kdor si je ogledal tale izdelek, si je ogledal tudi...