0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
Klubske novice / Drage članice, spoštovani člani Sveta knjige!
 

Drage članice, spoštovani člani Sveta knjige!

 
 

Niso neznani, a jih uradna zgodovina pogosto spregleda, njihovi dosežki pa so vendarle zapisani v anale slovenske in svetovne zgodovine. Govorim o več kot 100 izjemnih Slovenkah in Slovencih, o katerih boste lahko brali v pomladni knjigi četrtletja (Ne)znani Slovenci. Branje, ki ga iskreno priporočam!

S knjigo sezone Wohllebnov vodnik po gozdu se vam bo gozd prikazal v vsej svoji čarobnosti in soodvisnoti. Ne pozabite te čarovnije pokazati tudi svojim otrokom!

V intervjuju z Janezom Hudovernikom, trenerjem dihanja, smo razkrili le nekatere strateško pomembne plati dihanja. Da pa boste tudi vi zares izkoristili prav vsak svoj dih, v roke vzemite knjigo Patricka McKeowna Dober dih, ki vam jo predstavljamo na strani 41.

Pomlad je, zato smo željni lepega vremena, sprehodov, vabi nas vrt, nas, zaljubljene v knjige, pa kljub toplejšim dnevom žeja tudi po novih zgodbah.

Izberite svojo svežo zgodbo in uživajte v pomladi!

Gregor Medved, Vodja Sveta knjige   

P. S.: Izklopimo računalnike, tevejčke, mobije in odprimo knjigo! Z branjem se bomo aktivno pridružili svetovnemu gibanju, ki kljubuje kultu hitrosti (več o tem v Hvalnici počasnosti, ki jo predstavljamo na strani 42) ter preživeli več kakovostnega časa z našimi najdražjimi in prijatelji.
 
 

Komentarji

 
Če želite oddati svoje mnenje morate biti prijavljeni.
 
Prijava
 
 
 
Trenutno ni komentarjev uporabnikov.