0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
Klubske novice / Drage članice, spoštovani člani Sveta knjige!
 

Drage članice, spoštovani člani Sveta knjige!

 
»Bodi priča svojim mislim, pa boš užival dolgotrajen mir.« Svami Šivananda; iz knjige sezone Ajurveda za vsak dan
 

Modra in globoka misel iz knjige sezone Ajurveda za vsak dan v eni sami povedi zaobjame težave sodobnega sveta in njihovo rešitev; osredotočenost na sedanjost, gibanje in zdrava prehrana, življenje z naravo in "po pameti" pomagajo pri preobremenjenosti, ki jo povzroča prehitro vrteči se svet.

Tudi v stiku s knjigo se svet prizemlji in ponuja polno občutenje življenja. S slikovito knjigo četrtletja Civilizacija boste skozi 1000 raznovrstnih predmetov svetovne materialne kulture spoznavali presenetljivo človeško zgodovino in njen razvoj od najzgodnejših kultur 20.000 let pred našim štetjem do digitalne dobe.

Prenekatera življenjska modrost se razkrije med branjem leposlovja. Ne spreglejte izjemnih romanov Magnetni hrib, Bežen trenutek bajnosti in Obletnica, romantičnih Zaljubljeni duh in Zadnja želja Nicholasa Sparksa. Za dobro voljo in smeh bo poskrbel Paasilinnov Nerodni angel varuh.

Rdeča nit zimskega kataloga pa so prav gotovo knjige, ki so jih napisale ženske. Tu so ganljivi Nagovori tišine Mance Košir, pronicljiva Kaj hoče ženska? Irene Štaudohar pa tudi Drži se! priljubljene hrvaške vlogerke Kristine Kuzmič. To so zgodbe o pogumu in samoti, joku in smehu, padcih in zmagah, to so zapisane misli o stvareh, o katerih sicer ne govorimo ... Splača se jih prebrati!

Želim vam milo – a vendarle belo – zimo in čim več prijetnega druženja s knjigo!

Daniel Škraba, Vodja Sveta knjige