0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
Klubske novice / Drage članice, spoštovani člani Sveta knjige!
 

Drage članice, spoštovani člani Sveta knjige!

 
 

Pred več kot 300 leti je izšla Slava vojvodine Kranjske, doslej nepreseženo znanstveno delo o naših deželah in ljudeh. Ta izjemni knjižni spomenik in veličastna mojstrovina barona Janeza Vajkarda Valvasorja vam je v prenovljeni in dragoceni izdaji na voljo kot jesenska knjiga četrtletja!Izbor iz bogate vsebine dopolnjuje več kot 500 odtisov bakrorezov, le vam, drage članice in člani, pa je kot knjiga četrtletja do 5. novembra na voljo za le 39,90 €! Pri nakupu te dragocene izdaje boste prihranili kar 90 €, in ker je to knjiga, ki sodi v vsak slovenski dom, vam toplo priporočam, da izkoristite to izjemno priložnost!

S knjigo sezone Kruharije in cukrnije, ki je delo slovenskih pekovskih mojstrov, ne boste nikoli v zadregi, ko bo treba speči kruh ali kaj slajšega, med priročniško literaturo pa naj izpostavim svetovni uspešnici Skrivno življenje dreves in Vedno lačni?

V letu Cankarjevega jubileja sta izšli Šopek Cankarjevih pisem in Srce ne pozna malenkosti, začenjamo pa tudi z novo ljubezensko serijo Lise Kleypas, ki bo navdušila romantične duše.

Vsak mora najti svojo pot, je rad poudaril nedavno preminuli velikan slovenske poezije in poet ljubezni Ciril Zlobec ter zatrjeval, da ni pomembno, kaj je pesnik želel povedati, ampak kaj je v pesmi videl in ob njej občutil bralec ...

Poiščite svojo pot v barvitem jesenskem listju in knjigo, ki bo spregovorila le vam!

Gregor Medved, Vodja Sveta knjige        
 
 

Komentarji

 
Če želite oddati svoje mnenje morate biti prijavljeni.
 
Prijava
 
 
 
Trenutno ni komentarjev uporabnikov.