0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
O nas / Kaj morate vedeti o klubu
 

Kaj morate vedeti o klubu

 
Svet knjige je prvi in največji slovenski knjižni klub, ki neprekinjeno deluje že 50 let. Ugodnosti in prednosti, ki jih uživa 55 000 članov, so na voljo tudi vam.
 


Pester katalog z najboljšo ponudbo
Kot član Sveta knjige boste vsako četrtletje prejeli 80 stranski brezplačni barvni katalog, ki prinaša v udobje vašega doma bogat klubski program. V programu so zbrane za vas in vašo družino najboljše, najbolj zaželene, zanimive in aktualne knjige, glasbene in filmske izdaje, igre in igrače.

V vsakem katalogu bo na vidnem mestu objavljen datum, ki označuje rok za nakup. Če vam ne bo uspelo opraviti nakupa do določenega datuma v četrtletju, vas bo nanj še enkrat spomnila telefonska svetovalka in vam svetovala pri izbiri.

 

Izjemne cene knjig in drugih izdelkov
Pri vsakem nakupu knjige boste prihranili najmanj 20 odstotkov.

 

Članska dolžnost
Kot član knjižnega kluba Svet knjige imate samo to dolžnost, da vsake tri mesece kupite vsaj eno knjigo ali kateri koli izdelek iz klubskega programa. Knjig seveda lahko kupite tudi več. Znesek nakupa ni pomemben.

 

Knjiga četrtletja
Knjiga četrtletja je posebnost klubskega programa. Še posebno skrbno izbrana, po izjemno ugodni, tudi do 60 % nižji ceni, vedno razveseli širok krog članov. Vedno je aktualna, pa naj bo to roman z lestvice svetovnih uspešnic ali odličen priročnik. Če do roka nakupa ne boste naročili ničesar, bo to za nas pomenilo, da ste se odločili za knjigo četrtletja. Najprej vam bomo poslali račun, v osmih dneh po plačilu pa še knjigo.

 

Knjiga sezone
Tudi ta knjiga je nekaj posebnega in je namenjena vsej družini. Prinaša vam še dodatne ugodnosti. Kadar boste hkrati z njo izbrali še kakšno drugo knjigo, bo vaš prihranek še večji.

 

Kako dolgo ste član
V Svet knjige ste se vpisali za dve leti. Članstvo se avtomatično podaljšuje, vendar pa se po preteku dveh let člani lahko izpišejo kadar koli. Po oddaji odstopne izjave v pisni obliki se bo članstvo zaključilo s koncem naslednjega četrtletja. Članarine ni.


Več o klubskih pravilih lahko prebrete TUKAJ